Telenews

Të shikoni “Story-t” në Instagram në mënyrë anonime

Por si të veproni kur doni të hapni ‘story-n’ e një personi që nuk e ndiqni dhe nuk dëshironi që emri juaj të shfaqet në listën e emrave që e kanë parë postimin? Ka një zgjidhje të thjeshtë për këtë.

Hapni Instagramin në mënyrë që aplikacioni të përditësojë story-t më të fundit. Më pas, shkoni te paneli i njoftimeve dhe aktivizoni “Airplane Mode”. Më pas mund t’i shikoni në mënyrë të sigurt të gjitha storie-t në mënyrë anonime.

Vetëm mos harroni se do t’ju duhet të mbyllni aplikacionin përpara se të fikni “Airplane Mode”. Ekziston gjithashtu një opsion që lejon t’i shihni story-t.

Ndër më të njohurit janë AnonIGViewer dhe StoriesDown. Por, ky truk funksionon vetëm nëse profili është publik.

The post Të shikoni “Story-t” në Instagram në mënyrë anonime appeared first on tëvë1.

Të ngajshme

Kyçet edhe fshati i fundit në Kosovë në internet brezgjerë me shpejtësi të lartë

Donat Hashani

Publikohen katër mënyrat efikase që mund ta kuptoni nëse po iu spiunohet telefoni

Donat Hashani

Nokia vjen me ndryshimin e logos për herë të parë pas 60 vitesh – FOTO

Albiona Ibishi