Telenews

Tenderi 46 milionësh për zgjerimin e rrugës Prishtinë-Pejë, Krasniqi: Kjo rrugë sjell zhvillim ekonomik për rajonin e Dukagjinit

Sot është shpallur tenderi 46 milionësh për zgjerimin e rrugës nacionale Prishtinë-Pejë, segmenti Dollc-Zahaq.

Për hapjen e procedurave për dorëzimin e ofertës, ka njoftuar edhe Ministri i Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi. Sipas Krasniqit, kjo rrugë sjell zhvillim ekonomik për rajonin e Dukagjinit dhe mundëson çasje dhe qarkullim më efektiv për qytetarët, shkruan Reporteri.net.

“Pas fillimit të punëve me dinamikë të shpejtë në segmentin Kijev-Dollc, janë hapur procedurat për dorëzimin e ofertës për ndërtimin e Rrugës Nacionale N9 Kijevë-Zahaq, përkatësisht segmenti Dollc-Zahaq.  Segmenti i kësaj rruge ka gjatësi totale 16.27km, dhe buxhet të planifikuar të projektit prej rreth 46 milionë €, të ndarë në 4 lote. Kjo rrugë sjell zhvillim ekonomik për rajonin e Dukagjinit dhe mundëson çasje dhe qarkullim më efektiv për qytetarët”, ka shkruar Krasniqi.

Në njoftimin për kontratë të publikuar në faqen e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik thuhet se kohëzgjatja e kësaj kontrate është për 36 muaj.

Afati i fundit për pranim të tenderëve është 29 korriku, kur edhe do të bëhet hapja e tenderëve. i Tenderi duhet të dorëzohet vetëm në mënyrë elektronike.

 

Të ngajshme

Gara për Topin e Artë, Rodri sposton yjet e Real Madrid-it

Erzana Fazliu

Bashkatdhetarë të shumtë kanë nisur të vijnë për pushime në Kosovë, kjo është gjendja në pikat kufitare

Erzana Fazliu

Qeveria thotë se do t’i dërgojë me kohë komentet mbi planin e zbatimit të Marrëveshjeve

Erzana Fazliu