Telenews

Test për sy: Gjejeni veturën më ndryshe për 15 sekonda

Truri ynë mund të lulëzojë duke ”ngrënë” disa ushtrime për stërvitjen e mendjes në të njëjtën mënyrë që ushqimi me vlera ushqyese i bën trupat tanë të qëndrojnë të fortë dhe të shëndetshëm.
Bright Side i pëlqen këto lloje ushtrimesh dhe ju provoni ta gjeni veturën ndryshe që dallon nga të tjerat.

Të ngajshme

Konfirmohet aktakuza ndaj Januzit, Bahtjarit dhe Shalës

Donat Hashani

Osmani për Kadarenë: Liria e Kosovës për të ishte triumfi i kombit shqiptar, lamtumirë titani i letërsisë

Donat Hashani

Pamje nga përmbytjet në Beograd: Vërshimet bëjnë “ujëvarë” në kryeqytetin serb, veturat notojnë

Donat Hashani