Telenews

Tri shenjat më të bukura të Zodiakut

Yjet dhe muaji i lindjes mund të ndikojnë në bukurinë e një personi.

Bukuria është në syrin e shikuesit, por ajo mund të paracaktohet nga një shenjë e zodiakut.

Ndaj ju sjellim se cilat tri shenja të Zodiakut dallohen për nga bukuria nga të tjerat.

Peshorja

Fytyra e tyre është ovale, e drejtë dhe tërheqëse, dhe hunda e tyre është e shkurtër. Kujdesen për elegancën dhe lënë përshtypje në çdo rast. Peshoret janë shumë të rafinuara, elegante, tërheqëse dhe rrezatojnë në çdo hap.

Bricjapi

Bricjapët, dhe veçanërisht gratë e lindura në këtë shenjë, kanë një figurë të dallueshme të orës së rërës dhe kthesa të spikatura. Fytyra e tyre është e theksuar, dhe sytë e tyre janë të mëdhenj dhe shpesh të gjelbër ose blu.

Falë pamjes së qetë dhe syve shprehës, femrat e lindura në këtë shenjë sillen si ëndërrimtare. Shenja e tyre është buzëqeshja, por edhe fakti se janë gjithmonë të kuruar. Shquhen me këmbët e tyre të gjata dhe me formë të bukur, të cilat janë pasuria e tyre më e madhe.

Akrepi

Akrepat kanë fytyra shumë të spikatura. Ato shpesh rrezatojnë apel të veçantë seksi, tërheqin buzët më të plota, flokë të bukur dhe sy joshëse. Ashtu si Peshorja, ato kanë lëvizje elegante dhe dallohen nga tiparet e theksuara të fytyrës dhe nofulla e fortë.

Sytë e tyre janë të mëdhenj dhe shpesh magjepsës, me nuanca të pazakonta. Kanë lëkurë pak të yndyrshme dhe trup të hollë, edhe pse nuk kanë muskuj të theksuar. Arma e tyre më e fortë është sigurisht një vështrim depërtues ndaj të cilit askush nuk mund të qëndrojë indiferent.

Të ngajshme

Trupin ‘fit’, Zanfina po duket si ‘peshk’ në fotografinë ku ka ekspozuar barkun

KushtrimGuraj

Fero i penduar thellë ka një lutje për Arbenitën: I kërkon që të rikthehet

KushtrimGuraj

Nuk do ta besoni se sa shumë është plakur Shkurte Fejza

KushtrimGuraj