Telenews

Ukraina publikon raportin e fundit, thotë se i kanë vrarë 15.800 ushtarë rusë

Qeveria e Ukrainës ka publikuar raportin e saj të fundit sa i përket humbjeve të ushtrisë ruse që nga fillimi i luftës në Ukrainë.
Në listën e tyre të dëmeve të shkaktuara drejt ushtrisë ruse, autoritetet e Ukrainës theksuan se deri më tani janë vrarë 15.800 ushtarë rusë, janë shkatërruar 124 helikopterë rusë, 108 aeroplanë, e 1597 mjete të tjera të luftës.
Nga llogaritjet e tyre, qeveria tha se ushtarët ukrianas kanë shkatërruar 530 tanke ruse , 47 sisteme kundër-ajrore dhe 4 anije luftarake që i përksinin trupave ruse.

Të ngajshme

Spanja, Norvegjia dhe Irlanda e njohin zyrtarisht shtetin palestinez

Donat Hashani

Dodik: Rezoluta për gjenocidin në Srebrenicë është “disfatë për politikën boshnjake”

Donat Hashani

Tri shtete e njohën Palestinën, vjen reagimi i Izraelit – do të ketë pasoja

Donat Hashani