Telenews

Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë

Xhamia “Prof. Bedri Kamberi” në Prishtinë do të shtrojë iftare në oborr për studentët dhe familjet në nevojë.

Gazetare: Nesa Kryeziu

Xhamia “Prof. Dr. Bedri Kamberi” në Prishtinë do të shtrojë iftare në oborr për qytetarët.

E përparësi do të kenë studentët dhe familjet në nevojë.

Këtë iniciativë po e mirëpresin qytetarët.

Sipas imamit Labinot Maliqi, janë disa arsye për përparësitë ndaj studentëve dhe familjeve në nevojë.

E interesimi për të kontribuar në shtrimin e iftarit është në rritje.

Imamë e xhamisë në fjalë, organizojnë iftare që nga viti 2017.

Të ngajshme

Janjiq: Serbia duhet ta ndalojë në Kosovë lojën e trashëguar nga periudha e Millosheviqit

Furtuna Zejnullahu

Shala: Kushdo që e cënon miqësinë me SHBA-në shkel mbi gjakun e dëshmorëve

Furtuna Zejnullahu

NATO shton prezencën në Kosovë, Stoltenberg: Kemi dislokuar 700 trupa, një batalion shtesë po ashtu i gatshëm nëse nevojitet

Furtuna Zejnullahu