Telenews

Zelensky s’trembet, kërkon anëtarësim të shpejtë të Ukrainës në BE

Përkundër luftës që po zhvillohet me Rusinë, presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky i ka kërkuar Bashkimit Evropian që të lejojë Ukrainën të anëtarësohet menjëherë sipas një procedure të veçantë.
“Qëllimi ynë është të jemi me të gjithë evropianët dhe më e rëndësishmja, të jemi të barabartë. Jam i sigurt se kjo është e drejtë. Jam i sigurt që e meritojmë”, tha ai.
Ai gjithashtu tha se të burgosurit me përvojë ushtarake do të lirohen nëse janë të gatshëm të marrin pjesë në luftën kundër Rusisë.

Të ngajshme

Roberta Metsola rizgjidhet në krye të Parlamentit Evropian

Erzana Fazliu

Clark emërohet anëtar nderi i Odës Ekonomike Amerikane të Kosovës dhe i Bordit të Guvernatorëve të saj

Erzana Fazliu

Lansohet “Dritarja për investime të diasporës”, Kurti: 100 milionë euro për investimet e mërgatës

Erzana Fazliu