Telenews

ZGJEROHET PISTA, KATËR KOMPANITË E NAFTËS QË IU MOR LICENCA, JANË NËN HETIME EDHE NGA PROKURORIA

Këto burime kane thëne që të katër kompanitë qe u është marre licenca kanë përfunduar edhe në hetime nga Prokuroria.
“Një prokuror është duke u marre më gjetjet e Doganës. Përtej asaj çka ka gjetur Dogana, ai po kryen një hetim te pavarur për këto kompani”, ka thënë ky burim për Insajderin.
Ketë e ka thënë edhe Ministrja Hajdari në konferencë për media
“Për këto raste do të njoftojmë edhe Prokurorinë. Ne të gjithë e dimë se sa e rëndësishme është cilësia e naftës për sigurinë publike, për shëndetin publik si dhe për mjedisin”, ka thënë Hajdari.

Të ngajshme

Serwer: Për situatën në veri, SHBA po mbështetë 100% Serbinë

Furtuna Zejnullahu

Hoxha: Kurti mund të shkarkohet apo të dorëhiqet

Furtuna Zejnullahu

Borrell: Mirëpres zbarkimin e 700 forcave të NATO-s në Kosovë, qetësia të rivendoset menjëherë

Furtuna Zejnullahu