Telenews

10 ‘truke’ që ju ndihmojnë të dalloni një brend veshje ‘fake’

Ka një arsye pse disa marka janë mjaft të shtrenjta. Prodhuesit janë përgjegjës për cilësinë më të lartë të artikullit, duke përdorur lëkurë natyrale dhe ngjyra të modës, dhe duke u siguruar që artikulli do t’ju shërbejë për një kohë të gjatë.
Çmimi i një artikulli origjinal përfshin jo vetëm koston e materialeve nga të cilat është bërë dhe punën njerëzore, por edhe historinë e shtëpisë së modës, e cila e bën gjithmonë artikullin më të vlefshëm. Por ndonjëherë është vërtet e vështirë të dallosh një origjinal nga një kopje, e cila do të “copëtohet” pas disa muajsh.

The North Face 

Ralph Lauren 

Dior Lady D

Yves Saint Laurent

Jacquemus

Tommy Hilfiger

Guess

 
Dr. Martens Jadon

Hermès Kelly

Të ngajshme

Kajtazi denoncon takimin e Naim Tërnavës me mysafirin e tij rus: Ka shumë para dhe ndikim

Edmond Vila

“Çka nëse e sheh në rrugë”, babai i Triumf Rizës flet pas lirimit të Enver Sekiraqës nga paraburgimi

Hafize Elshani

Aksident i qëllimshëm në Lipjan, detaje tronditëse

Donat Hashani