Telenews

A jeni ju një nga shenjat më joshëse të horoskopit?

Peshqit
Janë plot mister dhe në dukje të brishtë e të ndjeshëm. Ata i tërheqin lehtësisht njerëzit më të afërt, pasi duken të pafajshëm, pastaj kanë edhe një fuqi super joshëse, e cila del gjatë një bisede, janë tepër të mençur dhe të kuptueshëm. I kuptojnë lehtësisht njerëzit përreth tyre dhe i bëjnë të dashurohen marrëzisht duke i tërhequr në hapësirën e tyre.
Akrepi
Kjo shenjë ka një ngarkesë të madhe magnetike të tërheqjes. Mjaftojnë vetëm shikimet e saj për të tërhequr vëmendjen e të gjithë të pranishmëve dhe ata më të afërtit i ‘sulmojbnë’, ashtu siç bëjnë kafshët që ata përfaqësojnë.  Sulmojnë shpejt dhe goditja mund të jetë e përhershme për personin përballë.
Gaforrja
Ata përdorin anën e tyre gazmore për të joshur njerëzit sepse janë plot ëndrra dhe,me zemër të butë, mendje të mprehtë dhe në marrëdhënie nuk lejojnë t’u ikë asnjë mundësi.

Të ngajshme

​Gjetje spektakolare ari nga varret e hershme mesjetare në Bazel

Genc Gerguri

Emigrantët renditin qytetet më të mira dhe më të këqija evropiane për të jetuar dhe punuar

Genc Gerguri

Test personaliteti, gjëja e parë që shihni në foto zbulon diçka shumë të rëndësishme për ju

KushtrimGuraj