Telenews

A MUND TË GJENI NJË AUTOBUS NË MË PAK SE PESË SEKONDA?

Ndaloni gjithçka që po bëni dhe zgjidhni këtë iluzion optik.
Madje ne e dimë që ju dëshironi dhe nuk ju duhen më shumë se 60 sekonda për këtë sfidë.
Por cila është detyra?
Në foton ku ka një grumbull makinash, ju duhet të gjeni autobusin e fshehur sa më shpejt të jetë e mundur.
Qëllimi është të gjesh autobusin në më pak se pesë sekonda.
Nëse keni sukses, “fuqia juaj e vëzhgimit” është në një nivel të lakmueshëm.
Nëse keni parë këtë foto deri në 10 sekonda duke kërkuar një zgjidhje, ju jeni akoma mirë.
Nëse nuk e keni gjetur autobusin edhe pas 10 sekondash, atëherë ose nuk jeni të përqendruar ose nuk e vini re shumë mirë.
Por edhe në këtë rast mos u shqetësoni, pasi fuqia e vëzhgimit mund të praktikohet, thjesht duhet të jeni këmbëngulës.

 

Të ngajshme

Zbulohet një insekt i ri në Kosovë!

Donat Hashani

E çuditshme: Martohet në ditëlindjen e 93-të njeriu i dytë që shkeli në Hënë (FOTO)

Donat Hashani

Finlandezët përsëri njerëzit më të lumtur në botë, 3 gjërat që nuk i bëjnë kurrë

Donat Hashani