Telenews

Adnan Merovci: Rugova kurrë s’ka thënë se UÇK-ja është dorë e zgjatur e Serbisë

 

 

Dje janë bërë 25 vjet nga marrëveshja e Kumanovës e cilat parashihte ndaljen e luftës dhe largimin e ushtrisë serbe nga Kosova.

Ish-sekretari i Ibrahim Rugovës, Adnan Merovci ka folur për raportin e Rugovës me UÇK-në.

Ai ka thënë se Ibrahim Rugova asnjëherë nuk ka thënë se UÇK-ja është dorë e zgjatur e Serbisë.

“Ibrahim Rugova kurrë në jetën e tij nuk ka thënë se UÇK-ja është dorë e zgjatur e Serbisë. Kurrë në histori të vet nuk ka thënë që të ndalen bombardimet”, ka thënë Merovci.

source

Të ngajshme

“24 qershori” Dita Nacionale e komunitetit Egjiptian të Ballkanit

Donat Hashani

Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje, ky është rendi i ditës

Donat Hashani

Ngjarjet kryesore për ditën e sotme

Donat Hashani