Telenews

Al Trade Market shpërblen konsumatorët me super-aksion edhe pa festa

Al Trade Market vazhdon me risi dhe super-aksione në pikat e saj në tri qytetet e vendit.

Së fundmi është lansuar një super-aksion me produkte ushqimore dhe tekstil shtëpiak, perde, tepiha, staza e të tjera, e që vlen nga sot deri me 6 korrik për qytetet e Prishtinës dhe Fushë Kosovës.

Për qytetet e sipërcekura ky aksion vlen në pika Al Trade Market 3 në Fushë Kosovë tek Rr.e Uglarit, në Al Trade Market 5 në Fushë Kosovë tek Rr. Arbëria, Kompleksi Ulpiana, pastaj në Al Trade Market 6 në Prishtinë tek Rr. Shkupi, Kompleksi Linda Premium Residence dhe në Al Trade Market 7 tek Rr. Hyzri Talla, Fushë Kosovë.

Al Trade Market ka përgatitur një super-aksion edhe për dy pikat në Drenas, konkretisht Al Trade Market 2 në Drenas tek Rr. e Jasharajve p.n dhe Al Trade Market 4 tek Rr. Fehmi e Xhevë Lladrovci, aksion i cili vlen nga sot e deri me 3 korrik.

Al Trade Market – Për ty dhe familjen!

 

Të ngajshme

Vihet gurthemeli i objektit ”Linda 19”

Donat Hashani

Fillon ndërtimi i Objektit E në kompleksin Linda Premium Residence në Prishtinë

Donat Hashani

Filloni udhëtimin e karrierës tuaj në Kolegjin Biznesi – Regjistrohuni Tani

Donat Hashani