Telenews

Betohen dhjetë vullnetarët e rinj të Korpusit të Paqes në Kosovë

Dhjetë vullnetarët e rinj të Korpusit të Paqes në Kosovë kanë dhënë betimin e tyre solemn këtë të hënë në Kamenicë.

Në ketë ceremoni kanë marrë pjesë, ambasadori i Amerikës në Kosovës, Jeffrey Hovenier, ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj si dhe familjet ku këta vullnetarë kanë qëndruar.

Këta vullnetarë kanë përfunduar trajnimin 10-javor për gjuhë, kulturë dhe trajnim profesional.

Të njëjtit tashmë do të shërbejnë në disa komuna të Kosovës.

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier administron betimin për 10 vullnetarë të rinj të Korpusit të Paqes në Kosovë, 29 prill 2024.

source

Të ngajshme

NYT: Grenelli i kishte propozuar Trumpit ta vizitonte Thaçin në Hagë, por ai nuk pranoi

Gërvalla takohet me kongresistin demokrat, rikonfirmohen marrëdhëniet e mira mes shteteve

KFOR-i kishte negociuar tërheqjen e paramilitarëve nga Banjska – çfarë thotë raporti i ICG-së