Telenews

Bie çmimi i naftës në Kosovë për kaq centë

Çmimet e naftës në Kosovë kanë rënë për rreth pesë centë më lirë, krahasuar me çmimet në treg javën e kaluar.

Ka renë për pesë centë çmimi i derivateve të naftës në tregun kosovarë.

Aktualisht një litër naftë po shitet nga 1.44 euro deri në 1.51 euro derisa javën e kaluar çmimi kishte shkuar deri në 1.56 euro.

Çmimi i naftës së fundi ka renë në bursë ndërsa dje u raportua për ulje të çmimeve edhe në tregun e Shqipërisë dhe të Maqedonisë.

Të ngajshme

Tirana me çmimet e apartamenteve më të shtrenjta pas Parisit dhe Beogradit

Donat Hashani

Rryma nga sot shtrenjtohet për 15 për qind

KushtrimGuraj

Gjatë vitit 2022 diaspora i dërgoi 1.22 miliardë euro në Kosovë

Albiona Ibishi