Telenews

Doni ta testoni veten: A mund ta dalloni qenin?

Kuizet me kafshë të fshehura janë diçka e re në internet që herë pas here mund t) shohim forma që ndryshojnë vazhdimisht. Në këtë rast do të shohim shumë lopë me një qen të fshehur mes tyre.
Krijuesi shprehet se një personi me shikim të mirë do t’i duhen më shumë se 3 minuta për të zbuluar se ku është fshehur qeni te lopët.
A mund ta dalloni qenin?

Përgjigja është më poshtë:

Të ngajshme

Truku që iu ndihmon të hiqni më lehtë lëvozhgat e gështenjave të pjekura

KushtrimGuraj

Një nënë shkoi në punë dhe nuk e puthi djalin e saj – reagimi i vogëlushit bëhet viral

Portali Telenews

Po vonohej për të shkuar në punë, turku me paraglajd fluturoi në një lartësi mbi 2000 metra dhe zbarkoi në oborrin e fabrikës

Donat Hashani