Telenews

DY TË ARRESTUAR PËR MARRJE ME PROSTITUCION NË MITROVICË

Një grua dhe një burrë janë arrestuar më 24 mars për marrje me prostitucion, në Mitrovicën e jugut.
Në raportin e policisë thuhet se me vendim të gjykatës, të dyshuarit janë dënuar me të holla dhe më pas janë liruar.

Të ngajshme

Punëtorët e sektorit privat kërkojnë pagë 400 euro në muaj

Donat Hashani

Escobar vazhdon me tone të ashpra: E pranon ose jo Kurti, Asociacioni duhet të zbatohet

Donat Hashani

Ushtarja e FSK-së bëhet pjesë e Akademinisë Mbretërore britanike

Donat Hashani