Telenews

E bujshme: Leonardo Di Caprio dhuron 10 milionë dollarë për ushtrinë e Ukrainës

Aktori i njohur i Hollywood-it Leonardo Di Caprio, i ka dhënë 10 milionë dollarë apo mbi 9 milionë e 100 mijë euro për të ndihmuar ushtrinë e Ukrainës.

Kështu raporton Agjencia Shtetërore e Lajmeve e këtij vendi.
“Aktori Hollywoodian Leonardo DiCaprio ka transferuar 10 milionë dollarë për qeverinë e Ukrainës si ndihmë ndaj agresionit rus. Donacioni është në përkrahje të luftës si dhe për nevoja humanitare të Ukrainës”, raporton Ukrinform.
Di Caprio ka deklaruar se edhe gjyshja e tij i ka rrënjet ukrainase.
Kjo llogaritet se është shuma më e madhe që një person ka donuar për ushtrinë ukrainase.

Të ngajshme

Arrestohet ish zyrtarja e kryeministrisë Alda Klosi, akuzohet për pastrim parash

Miftar Zejnullahu

‘Spiderman’ e heq maskën para banorëve

Miftar Zejnullahu

Butiku Stop me dhurata të personalizuara për djemtë e shtëpisë

Miftar Zejnullahu