Telenews

E keni provuar byrekun me ujë të gazuar? Ja se si gatuhet

Përbërësit
1 pako petë të gatshme
300 gr. djath
300 gr. gjizë
4 vezë
400 ml. ujë të gazuar
200 ml. qumësht
Vaj ulliri
Kripë
Piper
Nenxhik i thatë
Përgatitja
Hapim njërën petë, e spërkasim me vaj ulliri dhe shtojmë miksin e djathit me gjizën. Më pas petën e mbledhim e bejmë palë dhe e vendosim në tavë. Kështu veprojmë me gjithë pakon.
Trazojmë 4 vezët bashkë me qumështin, piperin, nenexhikun dhe shtojmë ujin e gazuar.
E lëmë 20 minuta që byreku të thithë ujrat dhe e pjekim për 45 minuta në 200 gradë.

Të ngajshme

Polonia aktivizon avionët luftarakë pas sulmeve në Ukrainë

Hafize Elshani

Vrasja në Kolovicë, kërkohet paraburgim për njërin nga të dyshuarit që ishte plagosur

Donat Hashani

Aktori Lulzim Rexha diagnostikohet me kancer, ka nevojë për ndihmën tuaj

Donat Hashani