Telenews

E keni provuar byrekun me ujë të gazuar? Ja se si gatuhet

Përbërësit
1 pako petë të gatshme
300 gr. djath
300 gr. gjizë
4 vezë
400 ml. ujë të gazuar
200 ml. qumësht
Vaj ulliri
Kripë
Piper
Nenxhik i thatë
Përgatitja
Hapim njërën petë, e spërkasim me vaj ulliri dhe shtojmë miksin e djathit me gjizën. Më pas petën e mbledhim e bejmë palë dhe e vendosim në tavë. Kështu veprojmë me gjithë pakon.
Trazojmë 4 vezët bashkë me qumështin, piperin, nenexhikun dhe shtojmë ujin e gazuar.
E lëmë 20 minuta që byreku të thithë ujrat dhe e pjekim për 45 minuta në 200 gradë.

Të ngajshme

Kosova dhe Serbia mbeten pa financime nga plani i BE-së për rritje ekonomike

Valjeta Turkaj

“Mirë se vini në Shqipëri”, liderët evropianë surprizohen nga videoja e veçantë e krijuar nga intelegjenca artificiale

Valjeta Turkaj

Aksident me vdekje në Tiranë, makina përplaset me bordurën anësore

Valjeta Turkaj