Telenews

EKSPERTËT THONË SE NGRËNIA E QEBAPËVE MUND TË SHKAKTOJË PROBLEME SERIOZE MENDORE

Ekspertët thonë se ngrënia e qebapëve dhe pirja e pijeve alkoolike mund të shkaktojë probleme serioze mendore
Një studim zbuloi se yndyrat dhe sheqernat në gjak nga dietat e këqija mund të shkaktojnë dëmtim të trurit në të 30-at, raporton The sun.
Trigliceridet e larta, të nxitura nga ushqimi i yndyrshëm, pirja e tepërt dhe mënyra e jetesës joaktive mund të jenë të dëmshme që nga mosha 35 vjeçare.
Numri i britanikëve me shenja të hershme të demencës është trefishuar në një dekadë.

Të ngajshme

Mjekë dhe ekspertë nga Turqia vijnë në Kosovë, do të kryejnë operacione kardiokirurgjike dhe intervenime të tjera

Donat Hashani

Autobusi rozë nis sot rrugëtimin në rrugët e Prishtinës duke ofruar mamografi falas

Donat Hashani

‘Zgavra nuk është vaginë’, gruaja trans refuzohet nga gjinekologu në Francë

Donat Hashani