Telenews

Ferit Idrizi jep lajmin e mirë për vushtrriasit

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka ndarë lajmin e mirë për të gjithë qytetarët e kësaj komune, që do t’iu falet tatimi në pronë për vitin 2023 deri në vlerën 100 euro.

Kuvendi Komunal i Vushtrrisë ka miratuar propozimin e kryetarit Ferit Idrizi për faljen e tatimit në pronë.

“Në mbledhjen e Kuvendit të Komunës së Vushtrrisë, propozova që qytetarëve vushtrrias të ju falen borxhet e tatimit në pronë deri në 100 euro. Falënderoj të gjithë asamblistët që votuan këtë propozim”, tha kryetari Idrizi.

Rritja e çmimit të tatimit në pronë kishte shkaktuar pakënaqësi në Kosovë, dhe kjo ishte bërë pas vlerësimit nga ministria e Financave.

Por kjo situatë ka gjetur zgjidhje në komunën e Vushtrrisë, pasi kryetari Idrizi ka propozuar faljen e tatimit deri në vlerën prej 100 euro.

Të ngajshme

Aksidentohen tri vetura në rrugën Prishtinë-Podujevë, lëndohen pesë persona

Edmond Vila

Të hënën pritet asfaltimi i një pjesë të korsisë në rrugën Prishtinë-Mitrovicë

Donat Hashani

Vërehen grafitë të natyrës nacionaliste në veri të Mitrovicës

Donat Hashani