Telenews

FSK-JA CERTIFIKON SNAJPERISTËT E SAJ TË RINJ

Forca e Sigurisë së Kosovës ka bërë të ditur se sot janë certifikuar snajperët e saj të rinj.
Në njoftimin e lëshuar në rrjetin social Facebook thuhet se më Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes në Ferizaj, ka përfunduar kursi bazë për snajperë me pjesëmarrës të njësive të ndryshme të Forcës së Sigurisë së Kosovës.
“Kursantët, gjatë këtyre pesë javëve, u trajnuan në përdorimin e snajperëve në terrene të ndryshme trajnuese, me qëllim të ngritjes së njohurive të pjesëtarëve të FSK-së në qitje me snajper si dhe aftësimin e tyre për vëzhgim dhe mbledhje të informacioneve rreth armikut në zonat me rrezikshmëri të lartë”.
“Forca e Sigurisë së Kosovës është e përkushtuar të trajnojë dhe përgatisë pjesëtarët e saj në të gjitha fushat, me qëllim të ngritjes së profesionalizmit të Forcës së Sigurisë së Kosovës”, thuhet në njoftim.

Të ngajshme

Treg kokaine në pyll, dënohen dy shqiptarë në Francë

KushtrimGuraj

Foto e rrallë e heroit Jusuf Gërvalla me vajzën Donikën, sot Ministre

KushtrimGuraj

Rusi, reperi i njohur bën vetëvrasje për të mos shkuar në luftë

KushtrimGuraj