Telenews

FSK NË TRAJNIM ME USHTRINË AMERIKANE, KËTA TË FUNDIT PUBLIKOJNË PAMJET

Nuk janë raste të rralla kur Forca e Sigurisë së Kosovës dhe ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës stërviten së bashku.
Së fundmi, të dyja ushtritë kanë kryer stërvitjet në Prishtinës.
Departamenti i Mbrojtjes së ShBA-së i ka publikuar disa nga pamjet e stërvitjes së përbashkët.
“Ushtarët nga Grupi i 10-të i Forcave Speciale dhe Forcat e Sigurisë së Kosovës marrin pjesë në një stërvitje në Prishtinë, Kosovë”.

Të ngajshme

Puntori i KEDS që në Pejë, thonë që kishte arrest kardiak

Miftar Zejnullahu

Jevtiq thotë se asociacioni nuk do të jetë njëetnik

Miftar Zejnullahu

KEDS konfirmon vdekjen e punëtorit në Pejë: Shkak nuk ka qenë shtylla elektrike

Miftar Zejnullahu