Telenews

KAQ FOSHNJE LINDËN NË KLINIKËN E GJINEKOLOGJISË GJATË 24 ORËVE TË FUNDIT

23 foshnje kanë lindur gjatë ditës së djeshme në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike dhe Universitare.
Prej tyre 15 foshnje i takojnë gjinisë mashkullore dhe tetë gjinisë femërore.
Gjashtë prej lindjeve u kryen me operacion.
Tetë gra shtatzëna u bënë nëna për herë të parë.
“Sipas raportit të punës, në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës gjatë 24 orëve të fundit kishte 2e lindje- nga to 6 u kryen me operacion. 15 foshnje i takojnë gjinisë mashkullore dhe 8 gjinisë mashkullore, derisa një nënë lindi binjakë. 8 shtatzëna, të cilat lindën foshnje në këtë klinikë, u bënë nëna për herë të parë”.

Të ngajshme

Mjekë dhe ekspertë nga Turqia vijnë në Kosovë, do të kryejnë operacione kardiokirurgjike dhe intervenime të tjera

Donat Hashani

Autobusi rozë nis sot rrugëtimin në rrugët e Prishtinës duke ofruar mamografi falas

Donat Hashani

‘Zgavra nuk është vaginë’, gruaja trans refuzohet nga gjinekologu në Francë

Donat Hashani