Telenews

KAQ PACIENTË ME COVID-19 TË SHTRIRË NË KLINIKAT E QKUK-SË

3 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 3 të tjerë post-Covid-19, janë të shtrirë në klinikat e QKUK-së dhe spitalet e përgjithshme.
Sipas një njoftimi të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, 4 nga ata janë me oksigjeno-terapi.
Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 4 pacientë
Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Të ngajshme

Studim: Barnat kundër depresionit gjatë shtatzënisë ndikojnë në fetus

Hafize Elshani

Reshitaj për metodën IVF: Mund të ketë martesa mes vëllait e motrës

Edmond Vila

“Mos të përdorin antibiotik”, mjekët me rekomandim për gripin sezonal te fëmijët në Kosovës

KushtrimGuraj