Telenews

KRASNIQI HOMAZHE ME RASTIN E DITËS SË DËSHMORËVE TË PRISHTINËS

I shoqëruar nga deputetët e PDK-së, Krasniqi ka thënë se shumë u vranë për të mos vdekur kurrë.
“Sot, me 18 prill, në Ditën e Dëshmorëve të Komunës së Prishtinës, bëmë homazhe për burrat dhe gratë që ranë heroikisht me idealin e lirisë dhe emblemën e UÇK-së në zemër.  Sot, kujtojmë dhe nderojmë dëshmorët dhe martirët e shumtë të fshatrave të Komunës së Prishtinës, në Marec, Makoc, Llukar, Grashticë, Mramor, Keçekollë, Sharban, Barilevë, Rimanishtë, Koliq, Prapashticë, Dabishec, Stallovë, Bërnicë e Epërme, etj. Shumë ranë për të mos vdekur kurrë, në luftë frontale me armikun, e shumë të tjerë, burra, gra, fëmijë e pleq u vranë vetëm pse ishin shqiptarë. E, të gjithë, u bënë dritë e pashuar në rrugëtimin e Kosovës për liri dhe pavarësi”, ka shkruar Krasniqi.
“Lavdi të përjetshme dëshmorëve dhe martirëve të Komunës së Prishtinës!”, shtoi ai.

Të ngajshme

Statovci e zë ngushtë kryehoxhën e Podujevës: A është e vërtetë, shprehja e famshme “Boni çka ju thojmë, e mos boni çka bojmë na”

Donat Hashani

KRU Prishtina sot zhvillon aksion të madh për shkyqje në këtë lagje të Prishtinës

Donat Hashani

Komuna e Podujevës sot nderon me çmim këtë figurë evropiane

Donat Hashani