Telenews

KRYEMINISTRI KURTI OFRON MBËSHTETJE NDAJ KOMUNITETIT TURK NË KOSOVË

Kryeministri Albin Kurti i ka premtuar mbështetje komunitetit turk në Kosovë.
Në një bashkëbisedim me përfaqësuesit e komunitetit turk për sfidat dhe mundësitë e këtij komuniteti, kreu qeveritar tha se zhvillimi i bizneseve turke dhe krijimi i vendeve të reja të punës është në fokus të Qeverisë së tij.
Ai premtoi edhe ndarjen e mjeteve buxhetore për komunitetin turk përmes granteve.

Të ngajshme

Drejtori i Policisë: Kemi synim që ta bëjmë 50-50 gjininë në Policinë e Kosovës

Donat Hashani

Grenell për fjalët e komandantit të KFOR-it: Akuzat ndaj Kurtit janë serioze

Furtuna Zejnullahu

Qetë në Zveçan, hiqet edhe një pjesë e telave gjemborë

Furtuna Zejnullahu