Telenews

KUVENDI I KOSOVËS SOT MBAN SEANCË PLENARE, KËTO JANË PIKAT E RENDIT TË DITËS

Kuvendi i Kosovës sot do të mbajë seancë plenare, në të cilën do të shqyrtohet propozimi i 40 deputetëve për caktimin e Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Kosovës.
Kjo seancë do të fillohet nga ora 10:00 e mëngjesit, si dhe ka tetë pika të rendit të ditës.
Rendi i ditës:

  1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
  2. Pyetjet parlamentare,
  3. Miratimi i procesverbaleve nga seancat e mëparshme,
  4. Propozimi i 40 deputetëve për caktimin e Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me menaxhimin e krizës energjetike nga Qeveria e Republikës së Kosovës,
  5. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08/L-076 për mbrojtjen e sekreteve tregtare,
  6. Zgjedhja e një (1) anëtari të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, nga radhët e komuniteteve tjera joshumicë,
  7. Zgjedhja e tre (3) anëtarëve të Këshillit Gjyqësor të Kosovës,
  8. Formimi i Organit Përzgjedhës të Pavarur për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit.

Të ngajshme

Sukubinë: Kushërinjtë thonë se Kurti s’tradhton (VIDEO)

Donat Hashani

Parlamenti Evropian më 18 prill pritet të votojë për liberalizimin e vizave për kosovarët

Donat Hashani

Vizitën e parë brenda organizatës policore, drejtori i PK-ës e realizoi në stacionet policore në veri të vendit

Donat Hashani