Telenews

Ky është lloji i ngjitësit që do të vendoset për identifikimin e veturave të paregjistruara [Foto]

Byroja Kosovare e Sigurimeve ka prezantuar ngjitësin (stikerin) i cili do të vendoset në dritare për evidentimin e veturave të paregjistruara.
Në këtë ngjitës do të jetë një QR kod që me skanimin e tij do të prezantohen të dhënat e veturës.
BKS ka njoftuar se ngjitësi do të jetë falas për qytetarët dhe ata nuk do të paguajnë diçka shtesë.
Ky projekt që është memorandum në mes BKS, BQK-së dhe Ministrisë së Infrastrukturës do të nis implementimin nga sot.

Të ngajshme

Komuna e Gjakovës kufizon konkurrencën e lirë në tenderin 4 milionësh

Donat Hashani

Kurti e falënderon Walker për atë që ka bërë për Kosovën, e quan “njeri të jashtëzakonshëm”

Donat Hashani

Publikohet përgjimi i dytë i Bedri Shabanit me oficerin e BIA-s

Donat Hashani