Telenews

Ky është numri i vogël i pacientëve që po shërohen nga COVID-19 në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 18 pacientë të konfirmuar me COVID-19.
Në trajtim mjekësor janë edhe 13 pacientë të tjerë post-COVID-19, thuhet në njoftimin e ShSKUK-së.
Me oksigjeno-terapi janë 24 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv po trajtohen pesë pacientë.
Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:
Klinika Infektive, 15 pacientë;
Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, pesë pacientë;
Spitali i Gjilanit, katër pacientë;
Spitali i Pejës, tre pacientë;
Spitali i Gjakovës, një pacient;
Spitali i Ferizajt, tre pacientë.

Të ngajshme

22 Maj – Dita Ndërkombëtare e Diversitetit Biologjik

Donat Hashani

“600 mijë euro investim substancial”, Kurti me lëvdata për rinovimin e Onkologjisë

Kurti dhe Vitia sot marrin pjesë në këtë aktivitet me shumë rëndësi

Donat Hashani