Telenews

Lajm i madh për gastronomët: Nga sot hapen klubet e natës dhe lejohet organizimi i dasmave

Nga dita e sotme edhe zyrtarisht lejohet veprimtaria e klubeve të natës, si dhe organizimi i festivaleve, koncerteve, ekskursioneve, pelegrinazheve, dasmave, fejesave, ahengjeve familjare dhe shoqërore deri në 50% të kapaciteteve, në të gjithë territorin e Kosovës.
Kështu ka njoftuar sot Shoqata e Gastronomëve, të cilët kanë thënë se subjektet që menaxhojnë me këto veprimtari mund të funksionojnë sipas orarit të rregullt, pra Ligjit për Tregti të Brendshme dhe Rregulloreve Komunale.
“Subjektet janë të obliguara që të caktojnë një ose më shumë persona përgjegjës për të kontrolluar posedimin e ndonjërës nga dëshmitë e cekura me vendimin e ri. Ju priftë e mbara!”, thuhet në njoftim.
Kujtojmë se Qeveria e Kosovës ditë më parë ka marrë vendim për lehtësimin e masave, ku edhe ka hequr orën policore.

Të ngajshme

LDK zyrtarisht bojkoton RTK’në: Nuk do të marrim pjesë në asnjë emision apo format

Donat Hashani

BE-ja sërish kërkon që Asociacioni të formohet, nuk i diskuton kushtet e Kurtit

Donat Hashani

Osmani takohet me Kryediplomaten e Islandës, Presidenca tregon çka folën

Donat Hashani