Telenews

Lajmi i fundit: Inspektoriati Policor i Kosovës aksion për hetimin e zyrtarëve policorë

Inspektoriati Policor i Kosovës në orët e hershme të mëngjesit, sot në bashkëpunim edhe me Prokurorië Speciale të vendit e kanë nisur një operacion që ka të bëjë me hetimin e zyrtarëve policorë të vendit.
Operacionit të sotshëm besohet se i ka paraprirë një hetim rreth një vjeçar me dyshimin për përfshirje në aktivitete të kundërligjshme të një numri të zyrtarëve policorë lidhur me veprat penale “marrje e ryshfetit” dhe “keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”.
Në njoftimin e IPK-së thuhet se ky hetim është duke u zhvilluar në koordinim të plotë me Prokurorinë Speciale të Republikës së Kosovës (PSRK) duke përfshirë edhe masa të fshehta të hetimit dhe bashkëpunim edhe me agjenci të tjera.

Të ngajshme

Kurti: Serbia ende i sheh si shtete të përkohshme Kosovën, Malin e Zi e Bosnjën

Donat Hashani

Termokosi fillon zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në afërsi të Parkut të Qytetit

Miftar Zejnullahu

Një person nga Shqipëria futet në telashe me policinë e Kosovës

Miftar Zejnullahu