Telenews

MANIFESTI I BIENALES NOMADE, KËTË VIT MBAHET NË PRISHTINË

Festivali ndërkombëtar, Manifesti i Bienales këtë vit ka përzgjedhur Kosovën si destinacion për të mbajtur eventin e vet prestigjioz.
Hoteli Grand në Prishtinë do të jetë lokacioni i këtij eveneti të bienales, që pritet të sjellë në Kosovë artistë të shumtë dhe të cilët përveç ardhjes këtu, do të njihen nga afër edhe me njërën prej shteteve më të reja në botë, shkruan Telenews.al

Për këtë event që do të organizohet në Prishtinë, tashmë kanë shkruajtur edhe shumë media ndërkombëtare, ku e kanë veçuar Hotelin Grand, një objekt i hapur nga shteti jugosllav në vitin 1978 dhe ku banonte Tito.
Bienalja nomade evropiane e cila do të pushtojë kryeqytetin kosovar këtë verë për njëqind ditë, do të startojë me 22 korriku. /Telenews.al/

Të ngajshme

Kusari-Lila: Nxënësit humbën 12 për qind të programit të vitit shkollor

Donat Hashani

SBAShK vendos një afat për pagat: Ju presim veç edhe pak orë, më pas shkojmë nëpër rrugë ligjore

Donat Hashani

Rizvanolli: Çmimi i tarifave të rrymës nuk është kompetencë e qeverisë, por varësisht nga rezultatit do të merren masa për mbrojtjen e konsumatorit

Donat Hashani