Telenews

MUNGESA E KURTIT DHE GËRVALLËS BËN QË TË SHTYHET DEBATI PËR POLITIKËN E JASHTME NË KUVEND

Të ngajshme

Vuçiq: Radojiçiq ndodhet në Serbi, nuk është i plagosur

KushtrimGuraj

Qalaj: Përveç Vuçiqit, goditje të madhe ka marrë edhe dialogu

KushtrimGuraj

Hyseni: Serbia kishte qëllim të shkaktojë masakër në manastir

KushtrimGuraj