Telenews

Një femër që veçohet për këto gjëra, mos lejoni të ju ikë

Njerëzit në marrëdhënie afatgjata do të arrijnë deri në atë pikë ku duhet të pyesin veten: A është ky person me të cilin dua ta kaloj pjesën tjetër të jetës sime.
Besojuni shkencëtarëve. Ata kanë studiuar çiftet dhe karakteristikat e secilës palë që i bëjnë unikë dhe nuk i gjeni lehtë në ditët e sotme.
Sipas tyre nëse bashkëshortja apo e dashura ka këto karakteristika, mos hiqni dorë prej saj dhe kur gjërat duken të vështira.
Është e ndershme
Ndershmëria është shumë e rëndësishme, sidomos në një raport personal dhe intim. Kur gjërat fshihen, kjo do të thotë shumë pasiguri. Prandaj është shumë e rëndësishme që partnerja të jetë e ndershme me ju.
Është super pozitive
Fuqia e pozitivitetit është më e madhe sesa mund ta mendoni. Mund të ndryshojë mënyrën sesi ju shihni çdo situatë. Dhe kush është mënyra më e mirë për të qenë pozitivë sesa kur keni një person të tillë afër?
Është e sjellshme
Mirësjellja dhe xhentilesa janë po ashtu mjaft të rëndësishme. Të thuash faleminderit dhe të kesh një zemër të mirë do të thotë shumë.
Ajo është më e zgjuar se ju
Çdo mashkull do të dëshironte që partnerja e tij të ishte e zgjuar, po aq sa ju, ose ndoshta edhe më shumë. Në këtë mënyrë, ajo do t’ju sfidojë gjithmonë për mirë. Sipas një studimi të kryer nga universiteti i Aberdeen, një femër e zgjuar mund t’ju ndihmoj të mos vuani nga çrregullimet mendore.

Të ngajshme

Ekspertët: Mbrëmja e së premtes, më e mira për të bërë seks

Donat Hashani

Pas këtij studimi do të mendoni dy herë para se t’i rregulloni thonjtë

Donat Hashani

Demi Rose “përvëlon” rrjetin, nuk i lë vend imagjinatës

KushtrimGuraj