Telenews

Osmani sot vizitë në Drenas, takohet me Lladrovcin

Erzana Fazliu

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani sot do e vizitojë Drenasin, në kuadër të vizitave të komunave të vendit.

E para e vendit do të pritet nga kreu i kësaj komune, Ramiz Lladrovci.

Gjatë kësaj vizite, Osmani do të takohet me anëtare të Kuvendit Komunal, gra të angazhuara në biznes, arsim, shëndetësi dhe shoqëri civile, do ta vizitojë Parkun e Biznesit si dhe do të qëndrojë në shkollën “Xhevë Lladrovci”, në Gllanasellë.