Telenews

PRIZREN: DJALI E RRAH BABANË E TIJ

Një burrë ka njoftuar policinë se pas një mosmarrëveshje verbale, është sulmuar fizikisht nga djali i tij.
Sipas raportit 24 orësh të policisë, rasti i cili ka ndodhur në Prizren, është duke u hetuar nga njësitë relevante.

Të ngajshme

Çfarë thonë serbët dhe shqiptarët në Mitrovicë për takimin në Ohër

Donat Hashani

Shkëlzen Gashi: Nëse Kurti e bën Asociacionin, ka me i gjujtë gaz edhe në shtëpinë e tij në Taslixhe

Donat Hashani

Haziri: 2023-ta me marrëveshje të përkohshme dhe me krijim të Zajednicës plus

Donat Hashani