Telenews

Receta për petulla me erëza të freskëta

Përbërësit
2 vezë
150 ml. qumësht
150 ml. kos
150 ml. ujë
Nenexhik
Majdanoz
Kopër
2 qepë të njoma
1 gotë e vogël ouzo
100 gr. djath kaçkavall
Pak kripë
Rreth 250 gr. miell
Përgatitja
Rrahim vezët me qumështin, ujin dhe kosin dhe shtojmë erëzat e grira imët. Shtojmë ouzon, kripën, djathin duke trazuar dhe në fund miellin. I skuqim në vaj luledielli ne temperaturë të mesme në të lartë.

Të ngajshme

Mbi 1.500 tërmete në 16 ditë në Japoni

Valjeta Turkaj

Tentativë për vrasje në Prishtinë, identifikohet i dyshuari

Valjeta Turkaj

“I rashë në gjunjë”: Rita Ora tregon se ishte ajo që i propozoi martesë Taika Waititi

Valjeta Turkaj