Telenews

Receta për petulla me erëza të freskëta

Përbërësit
2 vezë
150 ml. qumësht
150 ml. kos
150 ml. ujë
Nenexhik
Majdanoz
Kopër
2 qepë të njoma
1 gotë e vogël ouzo
100 gr. djath kaçkavall
Pak kripë
Rreth 250 gr. miell
Përgatitja
Rrahim vezët me qumështin, ujin dhe kosin dhe shtojmë erëzat e grira imët. Shtojmë ouzon, kripën, djathin duke trazuar dhe në fund miellin. I skuqim në vaj luledielli ne temperaturë të mesme në të lartë.

Të ngajshme

Magjia e shpejtësisë së picës, brumi i së cilës tundet me mikser

Flaka Ajeti

Qofte në kajmak, një recetë ideale për një drekë familjare

Donat Hashani

Kjo është shuma e parave që u grabitën sot në “Ria” në Prishtinë, i dyshuari ende në arrati