Telenews

Regjistrimi i diasporës përmes platformës ‘online’, detajet

 

 

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD) ka lansuar platformën online për regjistrimin e diasporës në Regjistrimin e Popullsisë

Kjo platformë quhet ReKos 2024.

“Ftohen qytetarët e Kosovës që jetojnë në diasporë që ta shfrytëzojnë këtë mundësi për ta bërë regjistrimin online në linkun: https://ediaspora.rks-gov.net/ “.

Regjistrimi i Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave (ReKos 2024) realizohet nga data 5 prill deri më 17 maj 2024.

Ky aplikacion është i disponueshëm në tri gjuhë: shqip, anglisht dhe serbisht.

source

Të ngajshme

Arrestohen dy persona në Prishtinë, u gjenden substanca narkotike

Hoxhaj për mosnjohjen e Kosovës nga Spanja: Nuk i sjell nder të jetë në një barkë me Rusinë

Parashikimi i Haradinajt për zgjedhjet, prognozë interesante e tij për opozitën

Donat Hashani