Telenews

RENAULTI PEZULLON PRODHIMIN E MAKINAVE NË RUSI

Prodhuesi francez i makinave Renault ka njoftuar se po pezullon edhe një herë punën në fabrikën e tij në Moskë.
Më herët gjatë ditës së sotme, presidenti i Ukrainës i bëri thirrje Renaultit dhe kompanive të tjera franceze që të largohen nga Rusia, ndërsa ai iu drejtua parlamentit francez përmes videolidhjes.
“Ata duhet të ndalojnë financimin e vrasjeve të grave dhe fëmijëve”, u tha ai deputetëve francezë.
Renault kishte rifilluar operimet në Moskë këtë javë, pas ndërprerjes së punës pas pushtimit të Ukrainës.
Në një deklaratë të lëshuar të mërkurën në mbrëmje, prodhuesi francez theksoi se tashmë ishte në përputhje me sanksionet ndërkombëtare ndaj Rusisë.

Të ngajshme

Në cilin vend evropian nuk mund ta ngasësh makinën me më shumë se 80 km/h?

Portali Telenews

A e dini se çfarë do të thotë kjo shenjë e trafikut?

Portali Telenews

Imazhet e autostradës së ndritshme në Australi bëhen virale

Portali Telenews