Telenews

Rrufeja godet 17 mijë herë në bregdetin shqiptar dhe atë malazez

Një stuhi e fuqishme po ndodh në Malin e Zi dhe Shqipëri, më saktësisht në zonën veriperëndimore.
Nga ky sistem i fuqishëm që ka përfshirë atë zonë, po sjellë reshje rrëke, breshër, erëra të fuqishme dhe shkarkesa të ashpra rrufesh, ku hiç më pak se 17 mijë (17.000) sosh kanë goditur zonat e lartcekura.
Nga ky sistem që ka përfshirë Shqipërinë dhe Malin e Zi, në orët vijuese pritet të shtrihen edhe lokalisht mbi Kosovë, ndonëse jo me këtë potencial.
Kjo gjendje do të vazhdojë kohë pas kohe deri të premten për zonat bregdetare, përderisa në ato të ulëta dhe malore, reshjet do të mbesin prezent me karakter lokal.

Të ngajshme

Të hënën publikohen rezultatet për studentët e pranuar në konvikte

KushtrimGuraj

Ministra, kryetarë komunash e ambasadorë në Belfast, për të parë Kosovën, kush është atje

KushtrimGuraj

Putini nënshkruan ligjin e radhës: Të huajt që luftojnë për Rusinë mund të marrin nënshtetësinë

KushtrimGuraj