Telenews

Së shpejti me projektin e radhës Treshi Përsheshi Junior’s

Të tre bijtë e Rasim Thaçi Cima, Ibrahim Krajkova Leci dhe Sevdai Radogoshi e kanë në plan të vazhdojnë edhe më tutje me skeqe duke luajtur rolet që kishin luajtur dikur së bashku baballarët e tyre.
Ata e kanë bërë te ditur përmes rrjeteve sociale se nuk e kanë ndërmend të ndalen dhe do vazhdojnë me projekte të reja.
Treshi Përseshi Junior’s nuk kanë dhënë detaje të tjera por duket se do ti shohim së shpejti sërish në rolet e tyre. /Telenews.al/

Të ngajshme

Drejtori i Policisë: Kemi synim që ta bëjmë 50-50 gjininë në Policinë e Kosovës

Donat Hashani

Grenell për fjalët e komandantit të KFOR-it: Akuzat ndaj Kurtit janë serioze

Furtuna Zejnullahu

Qetë në Zveçan, hiqet edhe një pjesë e telave gjemborë

Furtuna Zejnullahu