Telenews

SHKATËRROHET NJËRA NGA FABRIKAT MË TË MËDHA TË QELIKUT NË EVROPË NGA RUSËT [VIDEO]

Pas raporteve të mëparshme për shpërthime në fabrikën e hekurit dhe çelikut në Mariupol, e njohur si fabrika Azovstal, ligjvënësit ukrainas tani thonë se ajo u shkatërrua nga granatimet ruse.
Deputetja në Parlamentin e Ukrainës, Lesia Vasylenko, shpërndau pamje nga vendi i fabrikës, duke thënë se humbjet ekonomike për Ukrainën janë të mëdha, dhe se mjedisi është shkatërruar.

Të ngajshme

Menaxhimi Privat i Pishinës Publike të Prishtinës: Zgjidhje e Duhur apo Privatizim i Maskuar?

Donat Hashani

Zyrtare: Ky shqiptar zgjidhet kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut

Donat Hashani

Spanja: Situata e Palestinës ndryshon prej asaj të Kosovës

Donat Hashani