Telenews

Sot në këtë qytet të Kosovës zbulohet shtatorja e Tony Blair

 

 

Nesër inaugurohet shtatorja e ish-kryeministrit të Britanisë së Madhe, gjatë kohës së luftës në Kosovë 1998-99, Tony Blair.

Kjo shtatore do të inaugurohet në qytetin e Ferizajt nga komuna.

Në shenjë falënderimi për kontributin e tij dhënë për lirinë e Kosovës, qyteti i Ferizajt, në Ditën e Çlirimit, 12 qershor, do ta përurojë shtatoren e Blair.

Punimet për shtatoren së Tony Blair, kanë filluar para disa vitesh, shtatoren e ka punuar skulptori, Agon Qosa, ajo do të vendoset në sheshin që mban emrin e tij, dhe është pranë “Sheshit të Dëshmorëve”.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm
Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

 

Të ngajshme

“24 qershori” Dita Nacionale e komunitetit Egjiptian të Ballkanit

Donat Hashani

Kryesia e Kuvendit sot mban mbledhje, ky është rendi i ditës

Donat Hashani

Ngjarjet kryesore për ditën e sotme

Donat Hashani