Telenews

Sot nisë vendosja e stikersave në veturat e regjistruara

Nga data 15 mars (sot) do të nis implementimi i projektit për vendosjen e stikersave nëpër xhama të automjeteve të regjistruara, projekt ky që ka për qëllim uljen e numrit të automjeteve të pa siguruara në vend dhe përshpejtimin e procesit të anëtarësimit të Kosovës në Kartonin e Gjelbër.
Sipas drejtuesve të Byros Kosovare të Sigurimit (BKS), ky projekt ka për qëllim uljen e numrit të automjeteve të pa siguruara në vend dhe përshpejtimin e procesit të anëtarësimit të Kosovës në Kartonin e Gjelbër.
Stikersat do të jenë falas për qytetarët. Ndërsa, për pajisje me to duhet t’u drejtohen qendrave të regjistrimit të automjeteve në komuna.

Të ngajshme

Shkëlzen Gashi: Nëse Kurti e bën Asociacionin, ka me i gjujtë gaz edhe në shtëpinë e tij në Taslixhe

Donat Hashani

Haziri: 2023-ta me marrëveshje të përkohshme dhe me krijim të Zajednicës plus

Donat Hashani

Reagon ashpër edhe zëvendës-ministri Bislimi për pengesën për pjesëmarrje në konferencën e donatorëve në Bruksel të Muratit

Donat Hashani