Telenews

Tëvë1 pasuron skemën programore me dy emisione të reja

Televizioni më i ri në tregun medial kosovar, Tëvë1 po vazhdon ta pasurojë skemën programore me emisione të reja.
Risi e fundit për shikuesit janë dy emisione tejet atraktive, ”AS po AS jo” që ka nisur të transmetohet prej sot, pra nga e hëna në të enjte nga ora 19:00 dhe sigurisht pritet të marrë shpejtë zemrat e teleshikuesve.
Derisa emisioni tjetër që pritet të jetë poashtu tepër interesant, quhet ”Super Speciale” që do të transmetohet çdo ditë pune, pas lajmeve qëndrore në Tëvë1.
https://www.facebook.com/teve1.official/posts/129000439696566
 

Të ngajshme

Kurti: Serbia ende i sheh si shtete të përkohshme Kosovën, Malin e Zi e Bosnjën

Donat Hashani

Termokosi fillon zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në afërsi të Parkut të Qytetit

Miftar Zejnullahu

Një person nga Shqipëria futet në telashe me policinë e Kosovës

Miftar Zejnullahu