Telenews

Ujësjellësi Rajonal Prishtina sot me një aksion të madh në këtë Komunë

 

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, nis aksion për borxhlinjtë.

Ky aksion do të nis në Komunën e Prishtinës dhe do jetë me theks të veçantë për borxhlinjtë e mëdhenj të shërbimeve të ujit dhe konsumatorët ilegal.

Nisja e këtij aksioni bëhet nga zyrtet e KRU “Prishtina”, me fillim ora 10:30.

Të ngajshme

Dorëheqja e Kurtit e vetmja zgjidhje për zgjedhje, thotë Rukiqi

Dyshohet se një grua u dhunua dhe u grabit në Gjilan

Mbi 350 qytetarë serbë kanë aplikuar për konvertimin e patentë shoferëve në RKS