Telenews

Vihet gurthemeli i objektit të radhës në Drenasi Residence

Në qytetin e Drenasit po realizohet projekti ”Drenasi Residence” nga Al Trade dhe Vëllezërit Asllani.

Gjatë ditës së sotme është vënë edhe gurthemeli i objektit të rradhës, për zgjerim pas kërkesave të mëdha nga klientët, të cilët duke parë punën e madhe dhe konfirmimit të atyre që janë premtuar e realizuar në detaje, po i rrisin kërkesat për të pasur një objekt banimi dhe rehatie në këtë vend ideal të jetesës.

Kjo lagje unike, pozicionuar në në pjesën më ideale të qytetit, dita-ditës po progreson drejt pamjes finale, duke integruar në vete specifikat dhe ndërtimin më cilësor nga Al Trade Center dhe Vëllezërit Asllani.

Të ngajshme

Vihet gurthemeli i objektit ”Linda 19”

Donat Hashani

Fillon ndërtimi i Objektit E në kompleksin Linda Premium Residence në Prishtinë

Donat Hashani

Filloni udhëtimin e karrierës tuaj në Kolegjin Biznesi – Regjistrohuni Tani

Donat Hashani