Telenews

Zyrtare: Arsim Kabashi dënohet për sulmin ndaj trajnerit të Fushë Kosovës

 

 

Komisioni Disiplinor i Federatës së Futbollit të Kosovës ka dënuar presidentin e klubit të Ballkanit, Arsim Kabashin, nën dyshimet për sulm fizik ndaj trajnerit të Fushë Kosovës, Burim Shalan.

Kabashi i Ballkanit është dënuar me 600 euro për shkak se dyshohet se Pas përfundimit të ndeshjes në koridorin e zhveshtorëve ka sulmuar fizikisht kryetarjnarin e ekipit mysafir Burim Shala.

“Kryetari i FC “Ballkani”, Arsim Kabashi. Pas përfundimit të ndeshjes në koridorin e zhveshtorëve dyshohet se ka sulmuar fizikisht kryetarjnarin e ekipit mysafir Burim Shala. Sipas raportit të personit zyryar të ndeshjes Ballkani–Fushë Kosova. Bazuar në nenin 40 paragrafi 1 pika C të Rregullores disiplinore; Dënohet me gjobë prej 600 euro. Afat i pagesës është 8 tetë ditë kur vendimi bëhet i plotfuqishëm. (Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1)”, thuhet në vendimin e Komisionit Disiplinor.

Përpos Kabashit është dënuar edhe vetë klubi i Ballkanit. Kampioni i Kosovës është dënuar për shkak të lëshimit në organizim të ndeshjes.

“Lëshim në organizim të ndeshjes. Pas përfundimit të ndeshjes, në korridorin e zhveshtoreve persona të paautorizuar shajnë ofendojnë dhe sulmojnë fizikisht kryetrajnerin e ekipt mysafir Burim Shala. Sipas raportit të personave zyrtar të ndeshjes Ballkani-Fushë Kosova. Bazuar në nenin 52 paragrafi 1 pika C dhe neni 10 pika 2 / A të Rregullores disiplinore; Dënohet me gjobë në shumë prej 1300 euro. Afat i pagesës është 8 tetë ditë kur vendimi bëhet i plotfuqishëm. (Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1). (Recedivist)”, thuhet në vendimin e FFK-së.

Të ngajshme

Kurti uron kryeministrin Mickoski për pozitën e re: Mezi pres t’i forcojmë marrëdhëniet bilaterale me Maqedoninë e Veriut

Donat Hashani

Deklarata brilante e Daliqit për futbollistin e tij: “Këtij lojtari i kërkoj falje, e meriton”

Donat Hashani

Lajçak për Draftin e Asociacionit: Nuk do të propozoja kurrë diçka që nuk do ta propozoja për vendin tim

Donat Hashani