Telenews

Patate të pjekura me jogurt: Shtojcë që do ta bëni bashkë me çdo ushqim!

Shija e përzierjes së jogurtit freskues dhe erëzave pikante do t’ju lërë pa fjalë

Përbërësit:

– 4-5 patate të mëdha,
– 2 lugë vaj,
– 2 lugë jogurt të dendur,
– 1 lugë të vogël kripë,
– ¼ e lugës piper apo spec djegës,
– gjysmë luge të vogël mentë,
– gjysmë luge të vogël temjan.

Përgatitja:

1. Qëroni patatet, pritni në feta dhe qitni sipër jogurtin e përzier me erëza.

2. Piqni në tepsi të lyer me letër për pjekje, piqeni rreth 40 minuta, në temperaturë prej 200 gradësh Celsius.

Të ngajshme

Mbi 1.500 tërmete në 16 ditë në Japoni

Valjeta Turkaj

Tentativë për vrasje në Prishtinë, identifikohet i dyshuari

Valjeta Turkaj

“I rashë në gjunjë”: Rita Ora tregon se ishte ajo që i propozoi martesë Taika Waititi

Valjeta Turkaj